DJI OSMO Mobile 3

Det finns en hel uppsjö av gimbaler för att stabilisera bilden när du filmar med mobilen, men många är stora och klumpiga och därför får de ofta stanna kvar hemma.

#Stativ #DJI
9.1

Det finns en hel uppsjö av gimbaler för att stabilisera bilden när du filmar med mobilen, men många är stora och klumpiga och därför får de ofta stanna kvar hemma. Det råder DJI bot på med OSMO Mobile 3 som kan vikas ihop och får plats i jackfickan, och trots formatet har man inte tummat på den goda ergonomin. Om du använder appen DJI Mimo för att filma med mobilen kan du t.ex. zooma eller välja fokusområde via knapparna på handgreppet. Du kan även växla mellan telefonens kameror genom att trycka ett par gånger på knappen på handgreppets framsida. Mobile 3 är mycket prisvärd, enkel att balansera och lika stabil som sin större föregångare. För 200 kronor extra får du även en robust väska och ett litet stativ.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Mobile 3 är mycket prisvärd, enkel att balansera och lika stabil som sin större föregångare. För 200 kronor extra får du även en robust väska och ett litet stativ.

Specifikationer

Märke
DJI