Camera Bits Photo Mechanic 6

Photo Mechanic är ett snabbt sorteringsprogram som används av många i foto­branschen. Det är lätt att markera de bästa bilderna och lägga till sökord och information.

#Program #Photo Mechanic
8.6

Photo Mechanic är ett snabbt sorteringsprogram som används av många i foto­branschen. Det är lätt att markera de bästa bilderna och lägga till sökord och information. Version 6 har stöd för 64 bitar, och programmets motor har uppgraderats så att importen går med imponerande fart. Det tog bara en och en halv minut att importera 112 jpeg- och råfiler, inklusive skapande av högupplöst förhandsvisning. I Lightroom tog samma åtgärd tre minuter. Det går till och med att zooma in på bilder och bläddra utan fördröjning medan importen pågår. Fast sedan måste du arbeta vidare med bilderna i ett annat program, för bildbehandla kan du inte göra här. Det är en brist, med tanke på priset.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Tilmed kan du i Photo Mechanic zoome ind på bil­lederne og bladre uden forsinkelse, mens importen foregår. Til gengæld må du arbejde videre med dine pletskud i et andet program, for billedbehandling klarer Photo Mechanic ikke, hvilket er ærgerligt til den høje pris.

Specifikationer

Märke
Photo Mechanic