Kolor Autopano Pro 3

Intuitivt program smälter lätt samman massor av bilder till ett lyckat panorama, och råformat är inga problem.

#Program #Kolor
9.1

När man tar panoramabilder kan det bli problem med att lägga samman de många bilderna till ett fint motiv. Många kompaktkameror och bildbehandlingsprogram klarar uppgiften, men ingen gör det lika bra som Kolor Autopano Pro 3.
Programmet är intuitivt att jobba med, och den först glädjen kommer redan när man öppnar sina filer. Autopano Pro 3 sorterar och väljer nämligen självt ut de bilder som ska läggas samman till den färdiga panoramabilden. Programmet kan sätta ihop från 2 till 2 000 bilder till ett panorama, och det tar hänsyn till och optimerar färg- och ljusförhållanden. Det är också smart att när man väljer färgåtergivning för en bild överför programmet den till det färdiga panoramat. Med tre klickningar kan man ta bort oönskade element ur bilderna, och programmet kan jobba med i stort sett alla format och givetvis även råformat. Det färdiga panoramat kan visas med nio olika uttryck, bland annat med formen av ett jordklot.

Omdöme

Här är ett utmärkt program om man vill jobba professionellt med panoramafoto. Det hanterar upp till 2 000 bilder åt gången och sorterar och väljer självt ut de bilder som ska ingå i panoramat. Det är lätt att snabbt få till perfekta färger och hög kontrast.

Specifikationer

Märke
Kolor