DxO Nik Collection 2

Nik Collection är en samling avancerade bildbehandlingsverktyg för att avlägsna brus, lägga till skärpa, justera färger och konvertera till svartvitt.

#Program #DxO
9.0

Nik Collection är en samling avancerade bildbehandlingsverktyg för att avlägsna brus, lägga till skärpa, justera färger och konvertera till svartvitt. Dessutom ingår en lång rad förinställningar som t.ex. kan ge bilderna ett analogt uttryck, och det går även att dämpa effekten, så att resultatet inte blir överdrivet. Den nya versionen omfattar 40 nya förinställningar.

Det som gör Nik Collection fantastiskt är möjligheten att göra lokala justeringar med varje inställning, så att det går att åstadkomma exakt det önskade resultatet. Den tidigare gratisversionen av programmet var väldigt bra, men om du aldrig har testat den kommer du absolut att känna att du får valuta för pengarna med den här nya versionen.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Den tidigare gratisversionen av programmet var väldigt bra, men om du aldrig har testat den kommer du absolut att känna att du får valuta för pengarna med den här nya versionen.

Specifikationer

Märke
DxO