Adobe Premiere Elements 2019

Överskådligt program med många mallar och fina effekter. Gör redigeringen enkel till ett bra pris. Premiere Elements omfattar inte särskilt många avancerade funktioner, t.ex. 360-graders-video.

#Program #Adobe
8.7

Premiere Elements, Adobes videoredigeringsprogram för hobbyfilmare, är ett systerprogram till Photoshop Elements. Som i lightversionen av Photoshop kan du välja mellan tre nivåer. Under Snabb klipper videon nästan sig själv, medan Guidad ger dig större kontroll och hjälper dig med effekter och övergångar. När du sedan har fått bättre koll kan du välja Expert som ger dig fria tyglar när det gäller klippning, effekter och ljud, och det finns mycket att välja mellan. Det är här programmet påminner mest om den avancerade versionen Premiere Pro som har en prenumerationsavgift på hela 240 kronor i månaden. Till skillnad från Pro-versionen ska Elements ha beröm för sin väldigt användarvänliga uppbyggnad.
I 2019-versionen har främst Snabb optimerats. Med Adobes intelligenta Sensei-teknik väljer programmet de bästa sekvenserna, så att filmen snabbt kan klippas färdigt och delas. Det fungerar fint. Som vanligt har det tillkommit flera effekter och övergångar, och det finns något för alla smaker. Om du behöver väldigt avancerad redigering i samverkan med Adobes andra videoprogram, t.ex. After Effects, rekommenderar vi dock Pro-versionen. Om du bara ska klippa en semestervideo eller göra en snygg presentation räcker Elements mer än väl.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Om du bara ska klippa en semestervideo eller göra en snygg presentation räcker Elements mer än väl.

Specifikationer

Märke
Adobe