Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS

Djurfotografer som använder Sonys spegellösa systemkameror med APS-C-sensorer kan nu äntligen plåta på längre brännvidder med detta kompakta zoomobjektiv.

av Prylguiden #Objektiv #Sony
8.9

Djurfotografer som använder Sonys spegellösa systemkameror med APS-C-sensorer kan nu äntligen plåta på längre brännvidder med detta kompakta zoomobjektiv i den läckra G-serien. Objektivet är vädertätat och alla mekaniska delar arbetar stramt och exakt. Bildstabiliseringen ger objektivet en extra fördel på kameror som saknar stabilisering, som A6400.

Bildkvaliteten är verkligt bra med fin skärpa från bildens mitt och ut till hörnen i hela zoomområdet upp till F16. En mycket svag vinjettering uppträder vid full bländare på alla brännvidder, men den försvinner vid ett stegs nedbländning. På 350 mm betyder det att man hamnar på F8.0, vilket snabbt kan pressa upp ISO om det är mulet. Autofokusen arbetar snabbt och säkert. Med tanke på den låga ljusstyrkan är det irriterande att priset är så högt.

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Bildkvaliteten är hög och autofokusen arbetar säkert. Med tanke på den låga ljusstyrkan är det irriterande att priset är så högt.

Specifikationer

Märke
Sony