Olloclip Mobile Photography Box Set for iPhone X

Bra supervidvinkel, och objektiven är enkla att placera exakt över telefonens objektiv. Paketet kan täcka över iPhone X-mobilens ljus- och ansiktssensorer och skydden är svåra att ta av.

#Objektiv #Olloclip
7.9

Amerikanska Olloclip tillverkar objektivtillsatser till iPhone och har tagit fram detta kit till iPhone X. Det består av ett fäste och tre objektiv. Med fästet kan man till exempel få supervidvinkel på den bakåtvända kameran och ha ett fisheyeobjektiv på frontkameran samtidigt. Tillsatsen ser också till att objektivet sitter perfekt centrerat över objektiven på iPhone X. Objektivet på fronten täcker dock över både ansiktsigenkänningen, så att iPhone X blir svår att låsa upp, och ljussensorn som anpassar skärmens ljusstyrka. Därför tror telefonen att man befinner sig på en mörk plats och sänker skärmens ljusstyrka rejält, vilket är väldigt opraktiskt.
Förutom vidvinkel och fisheye medföljer ett makroobjektiv. Vi använde särskilt vidvinkeln som har bra skärpa i mitten, medan hörnen blir suddiga och bilden får en påtaglig miss­teckning. Detta är vanligt hos billigare mobilobjektiv som dessa. Fisheyeobjektivet är inte lika skarpt, men kul. Makrot förstorar 15 gånger, vilket ger extremt litet skärpedjup och det är därför svårt att hålla telefonen på rätt avstånd.
Paketet kunde ha varit mer genomtänkt. Vi hade också önskat att objektivskydden varit lättare att ta av.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Paketet kunde ha varit mer genomtänkt.

Specifikationer

Märke
Olloclip