Canon EF 70-200mm F2.8L IS III USM

Professionell toppklass med riktigt bra skärpa från bländare F2.8 och ingen missteckning. En stativfot och en snygg väska medföljer. Större, tyngre och dyrare än det likaledes skarpa EF 70-200mm F4.0L II. Bildstabiliseringen har inte blivit mer avancerad.

#Objektiv #21
8.9

2010 kom Canon med EF 70-200mm F2.8L IS II, som var enastående. Nu är III-varianten här, som snarare är en uppdatering än en ny konstruktion. Optiskt och mekaniskt är de likartade, med tre små skillnader. Linsbeläggningen har förbättrats, bl.a. med fluorit på den främre och bakre linsen, vilket gör dem lättare att hålla rena. Designmässigt följer objektivet samma linje som de senaste Canon-objektiven, som är lite vitare. Skärpan är utmärkt över hela bildytan redan från full bländare. Ingen missteckning syns. På mellanlång brännvidd behöver man minska bländaren två steg för att få bort en del vinjettering. Men i praktiken är bildkvaliteten oöverträffad. Zoomen är kompatibel med Canons två telekonvertrar, och förlusten av bildkvalitet är minimal om du använder dem i den senaste version III.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Zoomen är kompatibel med Canons två telekonvertrar, och förlusten av bildkvalitet är minimal om du använder dem i den senaste version III.

Specifikationer

Märke
21