Polaroid Originals OneStep 2 VF Stranger Things

Kameran är en uppdatering av en Pola­roidklassiker från 1977, men nu i färgerna från tv-serien ”Stranger Things” och med en design som vänts uppochned liksom seriens parallellvärld.

#Kameror #Polaroid Originals
8.8

Kameran är en uppdatering av en Pola­roidklassiker från 1977, men nu i färgerna från tv-serien ”Stranger Things” och med en design som vänts uppochned liksom seriens parallellvärld. Men förutom usb-laddning och självutlösare har det inte tillkommit en massa nya funktioner. Och det är faktiskt rätt befriande, för det gör att man uppfattar kameran som en klassisk, analog Polaroidmodell, och man får vad man förväntar sig: fina ögonblicksbilder där väntetiden är lika kul som själva resultatet. Bildkvaliteten är som den brukar hos en Polaroidkamera. Motiven kräver en del ljus, även om kamerans blixt hjälper. Men poängen är att det här inte handlar om skarpa detaljer utan om att ha roligt med kompisarna.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bildkvaliteten är som den brukar hos en Polaroidkamera. Motiven kräver en del ljus, även om kamerans blixt hjälper. Men poängen är att det här inte handlar om skarpa detaljer utan om att ha roligt med kompisarna.

Specifikationer

Märke
Polaroid Originals