Manfrotto Tri Backpack L MB MA-BP-TL

Gedigen fotoryggsäck i kraftig kvalitet rymmer alla nödvändiga objektiv på fototuren. Den är dock litet klumpig med sin breda design.

#Fotoväskor #Manfrotto
8.5

Manfrotto har med sin nya modell satsat på fotoentusiaster med en stor utrustning. Ryggsäcken lanseras under namnet Tri som syftar på att man kan bära väskan på tre sätt. Förutom den behagligaste varianten att bära den på ryggen, kan man bära den som en slingväska eller på magen. Slingfunktionen gör att man kan dra fram väskan från ryggen till magen och snabbt få upp kameran. Här kan man också luta armbågar för att ge bättre skärpa när man använder tunga objektiv. Väskan har en praktisk storlek och rymmer förutom en professionell spegelreflexkamera upp till sex objektiv i det centrala utrymmet. Här måste man dock kränga av sig väskan för att komma åt. Överst finns ett mindre utrymme där det finns plats för kameran vid en dagstur, som man lätt kommer åt. Det finns plats för en extern blixt, och väskan har ett vadderat utrymme för en bärbar dator på upp till 15 tum. Remmarna är vadderade, så ryggsäcken är behaglig även när den är tungt lastad. Ryggsäcken i sig är också fint vadderad, och man behöver inte oroa sig för vädret eftersom det ingår ett regnskydd. Väskan är bred, så den känns klumpig, men priset är okej.

Omdöme

Ryggsäcken är ett bra sällskap när man ska på fototur med alla objektiven. Utrustningen skyddas väl mot regn och stötar, och väskan är också välvadderad. Priset är okej, men den breda designen får ryggsäcken att ge ett klumpigt intryck.

Specifikationer

Märke
Manfrotto