Manfrotto Pro Light FastTrack-8

En smidig och kompakt fotoväska med en smart inbyggd kamerarem som ger snabb åtkomst till utrustningen. Det är inte lika lätt att komma åt utrymmet med extrautrustning, och det är lite omständligt att justera utrymmesavgränsarna.

av Prylguiden #Fotoväskor #Manfrotto
8.7

Manfrotto har skapat en helt ny typ av fotoväska. Pro Light FastTrack-8 är nämligen ett mellanting mellan en stor magväska och en axelväska med en inbyggd kamerarem, och det är faktiskt rätt smart. Väskan har plats för en mindre systemkamera samt ett eller två extra objektiv, beroende på storleken. Med hjälp av snäpplås fäster man kameran på den inbyggda kameraremmen som följer väskans rem. Kameran är väl skyddad mot stöld i och med att det inte är det lättaste att slita väskan av användaren. Kameraremmens längd kan anpassas med en nylonklämma, så man har bra rörelsefrihet när man fotograferar. Man kan även blixtsnabbt lägga tillbaka kameran i väskan om det kommer en regnskur, även om kameran sitter monterad på remmen. Lite besvärligare är det att komma åt det separata utrymmet längst ned i väskan, där man kan förvara en liten surfplatta och objektiv. Väskan sitter som gjuten på ryggen, väger bara 730 gram och mäter 42,5 x 14 x 24,5 centimeter. Tack vare den kompakta konstruktionen är väskan perfekt för vandringsturen eller för gatufotografen som rör sig mycket och fotograferar på ett begränsat utrymme. Väskan är robust och gjord av ett slitstarkt nylonmaterial. Det är lite knepigt att flytta på skilje­väggarna i det nedre utrymmet.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En smidig och kompakt fotoväska med en smart inbyggd kamerarem som ger snabb åtkomst till utrustningen.

Det är inte lika lätt att komma åt utrymmet med extrautrustning, och det är lite omständligt att justera utrymmesavgränsarna.

Specifikationer

Märke
Manfrotto