Manfrotto Pro Light Bumblebee-230

Bumblebee-230 är Manfrottos största renodlade fotoryggsäck, och i den breda och trinda ryggsäcken kan man lätt packa ned till exempel en DSLR-kamera med ett 70–200 mm-objektiv tillsammans med sju mindre objektiv.

av Prylguiden #Fotoväskor #Manfrotto
8.8

Bumblebee-230 är Manfrottos största renodlade fotoryggsäck, och i den breda och trinda ryggsäcken kan man lätt packa ned till exempel en DSLR-kamera med ett 70–200 mm-objektiv tillsammans med sju mindre objektiv. Det finns även ett speciellt fack för en bärbar dator på 17 tum. Ergonomin är verkligt bra, tack vare de speciella axelremmarna och förstärkningar av aluminium. Både axelremmarna och höftbältet är kraftiga och välfodrade, och justeringsmöjligheterna är goda. Fackindelningen är flexibel, och det går att nå utrustningen genom att öppna hela framsidan. Det går även att ta ut kameran genom den översta blixtlåsöppningen. Ett stativ kan spännas fast på sidan, och det finns ett fack för en vattenflaska. En smart detalj är det fodrade facket på höftbältet, som är stort nog för ett litet objektiv. Ryggsäcken klarar en regnskur, och dessutom ingår ett regnskydd. Tyvärr är ­Bumblebee lite tung och en aning klumpig. Men priset gillar vi skarpt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Priset är riktigt bra med tanke på hur mycket som ryms i väskan. Ergonomin är toppen, med bra remmar och fin ventilation.
Ryggsäcken är stor och klumpig. Man får leva med en hög vikt.

Specifikationer

Märke
Manfrotto