MANFROTTO Pro-Light 3N1-35

Med denna robusta fotoryggsäck från Manfrotto får man en kombinerad transport- och fotoväska. Ryggan är fylld med fiffiga detaljer. Priset är dock högt.

#Fotoväskor #Manfrotto
8.7

Efter fusionen mellan italienska Manfrotto och den israeliska väsktillverkaren Kata säljs alla deras väskor nu under namnet Manfrotto. Katas förmåga att göra extremt tåliga fotoväskor och ryggsäckar med snygg design har därmed fått nytt liv. Det gäller bland annat Manfrottos nya fotoryggsäck Pro-Light 3N1-35, som tydligt för arvet från Kata vidare. Ryggan är verkligen robust, och det finns hela tre olika sätt att komma åt innehållet. Det finns plats för en spegelreflex med ett 70–200 mm-objektiv samt tre extra gluggar och en blixt. Dessutom finns det plats för en bärbar dator på 15 tum samt mobiltelefon och tillbehör. Ett inbyggt regnskydd kan dras över väskan, och det är smart att man kan dölja ryggsäcksremmarna och använda väskan som en axelväska. Vi saknar dock möjligheten att öppna upp hela väskans front med blixtlås för att på så sätt komma åt hela fotoutrustningen på en gång. Väskan är idealisk för transport av blandade prylar, medan den är litet för stor och osmidig som vanlig fotoväska.

Omdöme

Pro-Light 3N1-35 är robust och kan användas både som vanlig fotoväska för helgutflykten och till längre resor. Den är rymlig, och det finns många fiffiga sätt att komma åt grejerna. Vi tycker dock det är synd att man inte kommer åt hela innehållet på en gång, och priset är litet högt.

Specifikationer

Märke
Manfrotto