Manfrotto Noreg Messenger MN-30

Mycket flexibel axelväska med en integrerad fotoväska som kan tas ut och användas separat. Kamouflagedesignen är lite för vågad, och yttermaterialet är lite för tunt.

#Fotoväskor #Manfrotto
8.8

Det bästa med Manfrottos nya axelväska ”Noreg” är ­flexibiliteten. Den kan nämligen både användas som specifik fotoväska och som vardagsväska med plats för en bärbar dator på 15 tum, en surfplatta på 9,7 tum och andra praktiska småsaker. Inne i väskan finns en vadderad och integrerad fotoväska med plats för en liten DSLR-kamera eller ­kompakt systemkamera samt två extra objektiv eller ett ­teleobjektiv på 70–200 mm.
Det är smart att hela den kompakta fotoväskan kan tas ut och användas separat med en inbyggd axelrem. ­Messenger MN-30 saknar helt kardborrelås, vilket är en fördel eftersom de både låter mycket och snabbt blir slitna. Själva axelväskan är tillverkad av ett tunt nylonmaterial och här hade vi önskat lite kraftigare skydd. Tack vare smart placerade blixtlås kommer man snabbt åt sin kamera även när fotoväskan är kvar inne i axelväskan. Väskans design med grått kamouflage­mönster är lite väl djärv, och vi hade gärna velat ha ett mer diskret alternativ i svart. Vi saknar också en elastisk ficka på utsidan för exempelvis en vattenflaska.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Väskans design med grått kamouflage­mönster är lite väl djärv, och vi hade gärna velat ha ett mer diskret alternativ i svart.

Specifikationer

Märke
Manfrotto