Manfrotto Manhattan Mover-30

Många fina funktioner i diskret förpackning som inte skvallrar om det dyrbara innehållet. Prisvärd. Det rör sig inte om någon renodlad fotoryggsäck, vilket märks på det tunna yttermaterialet.

#Fotoväskor #Manfrotto
8.1

Manfrottos nya fotoryggsäck är skapad för stadens fotografer som vill ha med sig sin viktigaste utrustning och snabbt kunna ta fram den ur väskan, och samtidigt inte sticka ut alltför mycket från mängden. Designen är strömlinjeformad, och ryggsäcken ser faktiskt inte ut som en fotoväska. Man kan också ta ut de stoppade skiljeväggarna ur Mover-30 och använda den som en helt vanlig ryggsäck med plats för t.ex. kläder och böcker. Den sitter bra på ryggen, men det yttersta nylonmaterialet är inte så robust. Bärremmarna är också en aning smala och tunna, så det är inte någon väska man gladeligen bär på flera timmar i sträck.
I gengäld är det smart med de två breda gummibanden som man kan spänna över de två mittersta utrymmena, så att varken objektiv eller kamera rör sig under transport. En annan fin detalj är de båda integrerade remmarna på framsidan som kan användas för att fästa ett fotostativ på ryggsäcken. Det är lätt att spänna fast stativet och få det att sitta ordentligt. Ryggsäcken har plats för en systemkamera samt tre–fyra objektiv, där det största är en telezoom på 70–200 mm. På ryggsäckens ena sida sitter en ficka, men den är lite för liten för att få plats med en vattenflaska.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ryggsäcken har plats för en systemkamera samt tre–fyra objektiv, där det största är en telezoom på 70–200 mm.

Specifikationer

Märke
Manfrotto