Manfrotto Chicago BP-30

Det är förbluffande hur mycket utrustning man kan stuva ner i denna lilla fotoryggsäck från italienska Manfrotto. Här finns många bra funktioner och dessutom har man varit noga med detaljerna.

av Prylguiden #Fotoväskor #Manfrotto
8.0

Det är förbluffande hur mycket utrustning man kan stuva ner i denna lilla fotoryggsäck från italienska Manfrotto. Utvecklarna tycks ha arbetat intensivt med att utnyttja utrymmet, och de har lyckats väl. Man har varit noga med detaljerna, som den kraftiga stoppningen i botten, och gjort det lätt att nå packningen från båda sidorna. Vi kunde lätt packa ner en systemkamera, fyra objektiv, en gimbal och en laptop. Insatsen med fackväggar gick snabbt att ta ur när vi skulle använda ryggsäcken till annat än fotoprylar. Det största problemet med BP-30 är att den är så liten att man ser ut som en pojkscout på hajk. Den sitter för högt på ryggen och är inte konstruerad för långa personer. Axelremmarna har bra stoppning men höftbälte saknas.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Flexibel inredning och gott om plats – det gillar vi. Men tyvärr är BP-30 så liten att den sitter väldigt högt på ryggen, särskilt om bäraren är lång.

Specifikationer

Märke
Manfrotto