Lowepro Pro Trekker BP 550 AW II

Toppmodellen från Lowepro för den rejäla fotoutrustningen är mer än bara en stor ryggsäck.

#Fotoväskor #Lowepro
8.8

Toppmodellen från Lowepro för den rejäla fotoutrustningen är mer än bara en stor ryggsäck. Den har massor av smarta detaljer som gör den mycket mångsidig. Exempelvis kan den översta delen enkelt tas av och användas som en liten axelväska, och i samma anda uppfyller väskans bas kabinmåtten så att den kan tas med som handbagage på flyget. Den översta delen rymmer en stor systemkamera, men tyvärr saknar denna del skyddande stoppning. Det gäller dock inte den övriga ryggsäcken. Den är välstoppad och har en flexibel fackindelning.

Vi fick t.ex. plats med ett par DSLR-kamerahus, ett zoomobjektiv på 200–500 mm och sex andra objektiv plus massor av smådelar. Höftbältet kan tas av helt och förvaras i väskan. Väskan rymmer en laptop på framsidan, men detta är en placering som är känslig för slag och stöld. På det hela taget är Pro Trekker en klassisk och robust fotoryggsäck med kraftiga blixtlås och välstoppade höft- och axelremmar som ger god komfort – även när väskan är tungt lastad. Du når utrustningen från framsidan, men vi hade även gärna sett en öppning på sidan.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

På det hela taget är Pro Trekker en klassisk och robust fotoryggsäck med kraftiga blixtlås och välstoppade höft- och axelremmar som ger god komfort – även när väskan är tungt lastad. Du når utrustningen från framsidan, men vi hade även gärna sett en öppning på sidan.

Specifikationer

Märke
Lowepro