Lowepro M-Trekker BP150

En snygg fotoryggsäck i tjusigt material, med gott om plats för en liten systemkamera med ett flertal tillbehör och andra personliga tillhörigheter. I praktiken blir det snart irriterande att axelremmarna sitter i vägen för blixtlåset, vilket gör det omständligt att öppna väskan.

av Prylguiden #Fotoväskor #Lowepro
8.4

M-Trekker är en ny Lowepro-modell som bara finns i den här enda storleken. Designen är snygg, och finishen likaså. Väskan är för en gångs skull inte tillverkad av praktisk nylon, utan av en snygg och vattenavvisande blandning av ylle och polyester. Det nedersta utrymmet består av två tredjedelar av väskan och rymmer ett kompakt systemkamerahus med en handfull objektiv och en blixt. Den översta tredjedelen utgörs av ett extra utrymme med egen öppning högst upp. Det finns även en ficka för en surfplatta eller en liten bärbar dator.
Det stora utrymmet öppnas i ryggsidan, vilket skyddar mot stölder ute i stadsmiljö. Fodringen hade kunnat vara kraftigare, men den räcker för lättare utrustning. Tyvärr är det för krångligt att öppna väskan. Blixtlåset måste nämligen dras nästan hela vägen runt om väskans baksida, och de båda axelremmarna går så nära inpå blixtlåset att de sitter i vägen.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En snygg fotoryggsäck i tjusigt material, med gott om plats för en liten systemkamera med ett flertal tillbehör och andra personliga tillhörigheter.

I praktiken blir det snart irriterande att axelremmarna sitter i vägen för blixtlåset, vilket gör det omständligt att öppna väskan.

Specifikationer

Märke
Lowepro