Lowepro Flipside Sport 15L AW

Den här fotoryggsäcken har skapats för den aktiva fotografen, men den bär på så många överaskningar att även den mer sävliga bör överväga den.

#Fotoväskor #Lowepro
9.1

Namnet Sport antyder att denna ryggsäck är till för de allra mest energiska fotograferna. De har nog också varit Lowepros målgrupp, men Flipside Sport 15L AW är så enastående att vi genast blev överförtjusta i den – även till andra uppdrag. Till att börja med är den härlig att bära. Den är lätt, sitter perfekt och har en luftig polstring så att man inte blir svettig. Dessutom är den så pass smal att den inte kommer i vägen för armarna när man rör sig. Och den är djup och stor nog för att den ska kunna rymma en stor systemkamera samt ett ljusstarkt teleobjektiv på 300 mm. Det inre utrymmet kan självklart anpassas, och polstringen skyddar bra. Man kan svänga fram väskan på magen och plocka ut prylarna utan att först ta av ryggsäcken. Det funkar bra så länge man inte packar väskan proppfull eller lägger något riktigt tungt högst uppe i den. Materialen är solida, och blixtlåsen går perfekt. Man kan fästa stativ och vattenflaska vid väskan, men den har inte någon separat ficka till t.ex. en surfplatta.

Omdöme

Den här ryggsäcken är suveränt bra. Den är skön att bära, och den är både lätt och robust. Om man ska ta med en systemkamera och ett par objektiv, får Flipside Sport 15L AW våra varmaste rekommendationer. Vi tänker i alla fall köpa den.

Specifikationer

Märke
Lowepro