anm_loweFlip300_01

Lowepro Flipside 300 AW II

Användbar väska

av Prylguiden #Fotoväskor #Lowepro
9.1

Flipside 300 AW II är en utmärkt ryggsäck till en utrustning som består av en systemkamera av den mindre typen samt ett par objektiv och en liten drönare. Väskan har ett rejält höftbälte, och när du kryper ur axelremmarna så att väskan bara hänger i bältet, kan du dra runt väskan så att du har den på magen. Sedan kan du från väskans baksida plocka fram utrustningen som du ska använda och stänga igen utan att helt ta av dig väskan. Det är en praktisk och välfungerande lösning. Utrustningen är ordentligt skyddad i ett tättsittande, välfodrat utrymme med flexibel uppdelning. Väskan har dessutom ett inbyggt regnskydd. På framsidan kan du dra fram en rem där du kan fästa ett litet stativ och ändå komma åt kamerautrustningen. Det är perfekt för ett litet resestativ. På framsidan finns även praktiska fickor, bland annat för en surfplatta, och på sidan sitter flexibla fickor t.ex. för en vattenflaska.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En väldigt praktisk och snygg ryggsäck för en systemkamera i måttlig storlek. Den är rymlig men ändå kompakt, och materialvalet är fint.
Hela ryggsäcken måste öppnas när man ska plocka fram kamera eller objektiv. Vi saknar en liten öppning för att snabbt hiva fram kameran.

Specifikationer

Märke
Lowepro