DroneGuard_BP250-Left_RGB

Lowepro DroneGuard BP250

Som skräddarsydd

#Fotoväskor #Lowepro
9.0

Lowepro var bland de första att hoppa på drönarvågen för några år sedan med ryggsäckar för de flygande kamerorna. På den tiden bestod väskorna bara av stora, enkla skal, men den nya generationen av ryggsäckar är något helt annat. BP250 är en av flera färska modeller, och den är som skräddarsydd för modellen DJI Mavic Pro.
Allt är i samma kvalitet som man känner igen från Lowepros legendariska fotoväskor. Väskan har anpassningsbara utrymmesavdelare, blixtlås och stroppar är av hög kvalitet, och den har många bra detaljer som elastiska sidoutrymmen och mobilhållare i axelremmen i den annars kompakta ryggsäcken.
Väskan har också plats för en vanlig kamera, bärbar dator och surfplatta, och det är väldigt bra att utrymmet för drönarens fjärrkontroll är anpassat för att ge optimalt skydd för de båda joystickarna.
Det finns bara ett stort minus. BP250 är inte vattentät och saknar regnskydd.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bra utrymme för drönaren, extrabatterier, bärbar dator, surfplatta, laddare och till och med en handhållen stabilisator för mobilen. Kvalitet och flexibilitet i toppklass.
Vi gick runt i lätt regn med ryggsäcken i två timmar, och det gick inte så bra. Innehållet blev fuktigt, så just här har Lowepro gjort bort sig.

Specifikationer

Märke
Lowepro