Kani CV-050 M

Snygg axelväska till ett riktigt bra pris INBjuder TILl ATt följa MED PÅ FOTOrundan. Väskans yttre är diskret, till skillnad från kardborreöppningen.

#Fotoväskor #Kani
7.9

Kinesiska Kani ligger bakom en ny axelremsväska av kanvas. Väskan har plats för en spegelreflex- eller en systemkamera samt två mindre objektiv, så den lämpar sig för en kortare fotorunda. I och med att den samtidigt har ett snyggt, modernt och diskret utseende fungerar den bra för en runda i storstaden. Det finns inte plats för ett monterat teleobjektiv, och i och med att väskan har en kardborreöppning som väsnas en hel del lämpar den sig inte för t.ex. en fågelrunda, den gröna kamouflagefärgen till trots. Den är inte heller optimal om du vill plåta diskret.

Dessutom är materialet inte vattentätt, så den är inte lämplig att använda i regnväder, och om man ställer den bland fuktig mossa i skogen kan den suga åt sig vatten. Väskan har flera små fickor, men ingen av dem har blixtlås, så det kan vara svårt att hålla ordning på minneskort.
I väskan finns två flyttbara hållare som kan tas ut. Både väskan och hållarna är tunt fodrade, så utrustningen hade kunnat vara bättre skyddad. Även axelremmen är tunt fodrad, och det krävs inte mycket vikt innan den irriterar. Vi saknar också lite extra stoppning här.

Omdöme

Snygg och modern axelremsväska som lämpar sig perfekt för en fotorunda med den lilla utrustningen i storstaden. Vi saknar dock möjligheten att vara diskreta, eftersom kardborreöppningen väsnas för mycket. Fickorna saknar blixtlås, men priset är å andra sidan bra.

Specifikationer

Märke
Kani