Xtorm AP250 Solar Panel Booster 14 Watts

Effektiv solcellsladdare som håller mobilen och kameran vid liv när man är långt ifrån civilisationen. Kräver sol och fungerar inte bakom ett fönster. Är bäst i en vinkel på 45 grader. Tål inte regn.

av Prylguiden #Fototillbehör #Xtorm
9.0

En powerbank är lösningen när ens hårt arbetande mobiltelefon behöver mer ström under en lång dags flängande. Men om man ska långt ut i spenaten utan tillgång till vägguttag bör man fundera på den här solcellsladdaren från nederländska Xtorm. Det är en tunn panel på 315 gram som kan vikas ihop och stängas till så att den enkelt får plats i ryggsäcken. Solar Panel Booster kan inte lagra ström, men å andra sidan kan den ladda mobilen, surfplattan, powerbanken och kameran ute i naturen.
Optimala villkor är en molnfri himmel mellan klockan 9 och 15 på dagen, och då kunde vi ladda en iPhone X till 37 procent under en timme och 26 minuter. En iPad 2018 laddades med 22 procent på en timme och 22 minuter. Efter klockan 15 är solen inte så stark, men kunde ändå ladda en stor iPad Pro med 12,9-tumsskärm med 28 procent på två timmar och 29 minuter från klockan 16 och framåt.
Panelen har två usb-kontakter, så att man kan ladda två enheter i taget, och en liten skärm visar hur många ampere som genereras. Dessutom är panelen stänktät och levereras med en karbinhake, så att man kan fästa den uppe på ryggsäcken och därmed ladda sin elektonik medan man vandrar.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Effektiv solcellsladdare som håller mobilen och kameran vid liv när man är långt ifrån civilisationen.

Kräver sol och fungerar inte bakom ett fönster. Är bäst i en vinkel på 45 grader. Tål inte regn.

Specifikationer

Märke
Xtorm