Sigma Mount Converter MC-11

Vår rubrik är kanske inte helt rättvis, men med Sigmas adapter kan du sätta dina objektiv till Canons EF-fattning på Sonys kompakta systemkameror. I varje fall om dina objektiv är från Sigma.

av Prylguiden #Fototillbehör #Sigma
8.0

Vår rubrik är kanske inte helt rättvis, men med Sigmas adapter kan du sätta dina objektiv till Canons EF-fattning på Sonys kompakta systemkameror. I varje fall om dina objektiv är från Sigma. De rekommenderar att man endast använder företagets objektiv, och det funkar utmärkt till både foto och filmning, även om man i vissa lägen får lite bättre prestanda med Sonys egna objektiv på Sony-kameror.

Vi kunde inte låta bli att testa med Canons egna L-objektiv. Här fungerade autofokusen fint på stillbilder av orörliga motiv, även om skärpan inte alltid blev helt optimal. Motiv i rörelse klarade adaptern inte alls, så här är Sigmas egna objektiv det enda tänkbara. Filmning kräver manuell fokusering.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Motiv i rörelse klarade adaptern inte alls, så här är Sigmas egna objektiv det enda tänkbara. Filmning kräver manuell fokusering.

Specifikationer

Märke
Sigma