Samsung Portable SSD T7 Touch 1TB

Denna lilla hårddisk från Samsung i kreditkortsformat är bara 0,8 centimeter tjock, och bilderna kan skyddas med ditt fingeravtryck.

av Prylguiden #Fototillbehör #Samsung
8.9

Denna lilla hårddisk är ungefär lika stor som ett kreditkort och är bara 0,8 centimeter tjock. Ändå rymmer den en terabyte data, och eftersom det är en SSD-hårddisk är hastigheten faktiskt hög. Samsung utlovar överföringstider på 1050 megabyte i sekunden. Det är lite snabbare än Lexar SL100 Pro som kostar lika mycket. När vi överförde en testmapp på 20 gigabyte tog det 36 sekunder att överföra till en snabb MacBook Pro via USB-C. Med Lexar gick det på 29 sekunder. Åt andra hållet tog det bara 29 sekunder, och här behövde Lexar 54 sekunder, så hastigheterna är höga. Om du behöver ännu högre hastigheter via Thunderbolt får du köpa Samsung X5 som kostar det dubbla. T7 Touch har för övrigt en liten fingeravtrycksläsare som kan låsa hårddisken med hjälp av ett program. Det är både lätt och snabbt.

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Samsung Portable SSD T7 Touch är liten, elegant och snabb. Och så är det en fördel att filerna går att skydda med ditt fingeravtryck.

Specifikationer

Märke
Samsung