Samsung Galaxy S4 Zoom

Den ser ut som en kompaktkamera men är en smarttelefon. Galaxy S4 Zoom är banbrytande, med hög bildkvalitet, god ergonomi och 10x optisk zoom.

#Fototillbehör #Samsung
9.4

Till skillnad från många andra smarttelefoner ligger S4 Zoom bra mellan händerna när du fotar. Det beror främst på det fina handgreppet, som gör den 2,5 cm djup. Man kan zooma fritt från 24 till 240 mm både med zoomknappen och på skärmen. Kameran reagerar snabbt på utlösaren, och efterhand kommer man åt alla de inställningar man behöver, som exponeringskompensation, vitbalans, iso 100–3 200, mätområde och serietagning. I telefonens botten finns till och med en stativgänga.
Man kan lugnt använda inställningarna i praktiken, för skärmen på 4,3 tum visar motivet så som bilden blir. Det finns 5 gigabyte inbyggt minne samt plats för microSD-kort med en
kapacitet på 64 gigabyte.
Kamerans upplösning är 15,9 megapixel, och sensorn är större än i de flesta andra mobiler. Den optiska zoomen motsvarar det stora brännviddsomfånget 24–240 mm. Bildkvaliteten är imponerande under alla ljusförhållanden, och uskrifterna blir fina ända upp till 13 x 18 cm.

Omdöme

Är man på jakt efter en smarttelefon som också kan funka som fickkamera hittar man inget bättre. Gång på gång blev vi förbluffade över vad som döljer sig i form av kvalitet och möjligheter i den lilla och behagliga Galaxy S4 Zoom.

Specifikationer

Märke
Samsung