Samsung Galaxy Note 10

Det speciella med Note-modellerna är pennan som sitter dold i telefonen. Enligt Samsung är Note 10 företagets mest kraftfulla mobil hittills, och den har även en vass kamerafunktion.

av Prylguiden #Fototillbehör #Samsung
8.9

Det speciella med Note-modellerna är pennan som sitter dold i telefonen. Enligt Samsung är Note 10 företagets mest kraftfulla mobil hittills, och den har även en vass kamerafunktion. Det sitter faktiskt tre kameror på baksidan, med ultravidvinkel, vidvinkel respektive tele. Exponering och färgåtergivning överträffar de bästa konkurrenterna. Man får naturliga färger och många detaljer i skuggorna. Vidvinkelkameran ger bäst skärpa, men särskilt i fråga om detaljgrad har Samsung halkat efter Apples iPhone 11 Pro, som överlag också är bättre när det gäller nattbilder. Kameraappen har många funktioner och ett pro-läge där man själv kan justera bland annat ISO och slutartid. Det går att fota i råformat, men bara med vidvinkelkameran.

Pennan tecknar med hög precision, men det bästa är att den kan användas som en fjärrkontroll för kameran. När man tar selfies är det mycket lättare att bara hålla telefonen i ena handen och exponera bilden med hjälp av pennan i den andra.

Galaxy Note 10 är en snygg och snabb Android-telefon med bra skärm, och den ligger bra i handen. Kameradelen håller absolut toppklass, men kameran i iPhone 11 Pro är lite bättre.

 

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Kameradelen håller absolut toppklass, men kameran i iPhone 11 Pro är lite bättre.

Specifikationer

Märke
Samsung