OnePlus 7T

OnePlus 7T kostar under 7000 kronor, ungefär halva priset jämfört med en motsvarande iPhone. Den har bland annat en stor och utmärkt skärm på 6,55 tum.

av Prylguiden #Fototillbehör #OnePlus
9.2

OnePlus 7T kostar under 7000 kronor, ungefär halva priset jämfört med en motsvarande iPhone. Den har bland annat en stor och utmärkt skärm på 6,55 tum med en uppdateringsfrekvens på 90 hertz i stället för sedvanliga 60. Det ger en mer flytande upplevelse när man till exempel rullar genom en webbsida. Kameran på framsidan sitter gömd bakom ett litet öga längst upp.

7T är en av de första mobilerna med den senaste Android-versionen, och allt går snabbt och utan väntetid. Det gäller inte minst upplåsningen via ansiktsigenkänning, där man inte heller behöver svajpa uppåt utan bara trycker på en knapp på sidan. Man kan ladda batteriet till 70 procent på en halvtimme, och bara några få minuter i eluttaget ger ström för flera timmar.

De tre kamerorna är på 17, 26 och 51 mm. Upplösningen är 12 eller 16 megapixel, beroende på vald kamera, och man kan till och med välja hela 48 megapixel i pro-menyn. Bilderna får fin kvalitet, särskilt i dagsljus, och de kan nästan mäta sig med de senaste – och mycket dyrare – iPhone-modellerna. Foton på 48 megapixel ser mycket artificiella och ”tavelaktiga” ut när man visar dem i 100 procent.

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Bilderna får fin kvalitet, särskilt i dagsljus, och de kan nästan mäta sig med de senaste – och mycket dyrare – iPhone-modellerna.

Specifikationer

Märke
OnePlus