Manfrotto PIXI Plus

Manfrotto har uppdaterat sitt behändiga ministativ i Pixi-serien, och Plus-versionen på 182 gram har fått ergonomiskt formade ben med gummibeläggning som gör det bekvämare att hålla det ihopfällda stativet i handen när man filmar.

av Prylguiden #Fototillbehör #Manfrotto
9.1

Manfrotto har uppdaterat sitt behändiga ministativ i Pixi-serien, och Plus-versionen på 182 gram har fått ergonomiskt formade ben med gummibeläggning som gör det bekvämare att hålla det ihopfällda stativet i handen när man filmar. Stativet kan bära ett kilo, och kulhuvudets position justeras lätt med ett tryck på en knapp. En nyhet är att huvudet kan fällas 90 grader åt sidan, så att du kan fota eller filma i stående format. Det går snabbt och lätt och fungerar utmärkt tillsammans med tillbehöret Pixi Clamp för 179 kronor. Med detta kan du till exempel sätta mobilen på stativet och filma selfieklipp. På hållaren kan du även sätta LED-lampor som gör filmen ännu bättre.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Stativet kan bära ett kilo, och kulhuvudets position justeras lätt med ett tryck på en knapp. En nyhet är att huvudet kan fällas 90 grader åt sidan, så att du kan fota eller filma i stående format.

Specifikationer

Märke
Manfrotto