Lexar SL100 Pro Portable SSD 1TB

Det kan vara svårt att få en uppfattning av det utifrån bilden, men Lexars bärbara SSD-hårddisk är ungefär hälften så stor som en vanlig, liten extern hårddisk.

#Fototillbehör #Lexar
8.8

Det kan vara svårt att få en uppfattning av det utifrån bilden, men Lexars bärbara SSD-hårddisk är ungefär hälften så stor som en vanlig, liten extern hårddisk. Med andra ord får den lätt plats i en byxficka. Designen är enkel och elegant. Det tog oss 29 sekunder att överföra 20 gigabyte till en snabb MacBook Pro via USB-C. Motsatt riktning tog 54 sekunder. Det är hastigheter som de flesta nöjer sig med. Det är emellertid ungefär dubbelt så länge som Samsungs lyxiga X5-hårddisk presterar via Thunderbolt 3-teknik. Men det kräver en dator med stöd för Thunderbolt. Om din dator inte har det är Lexar ett bra val för unge­fär halva priset. Den är robust men kan inte helt mäta sig med X5.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Det är emellertid ungefär dubbelt så länge som Samsungs lyxiga X5-hårddisk presterar via Thunderbolt 3-teknik. Men det kräver en dator med stöd för Thunderbolt. Om din dator inte har det är Lexar ett bra val för unge­fär halva priset. Den är robust men kan inte helt mäta sig med X5.

Specifikationer

Märke
Lexar