JJC Sensor Scope SS-6

Smuts på bildsensorn kan förstöra de bästa motiv, och även om kamerans inbyggda sensorrengöring är rätt effektiv kan man fortfarande råka ut för smuts som är svår att se med blotta ögat.

av Prylguiden #Fototillbehör #JJC
9.0

Smuts på bildsensorn kan förstöra de bästa motiv, och även om kamerans inbyggda sensorrengöring är rätt effektiv kan man fortfarande råka ut för smuts som är svår att se med blotta ögat. Här kommer den praktiska luppen från JJC in i bilden. Den kan visserligen inte själv rengöra sensorn, men den kan visa om du behöver en noggrannare rengöring. Konceptet är enkelt. Luppen placeras över objektivfattningen. Sedan lyser sex led-lampor upp sensorn, medan linser med 7x förstoring ger dig en fin och tydlig bild av sensorns yta. Det ingår batterier, men det finns också en usb-kontakt så att du kan ta ström från t.ex. datorn. SS-6 kan även användas för att kontrollera om objektiven är smutsiga.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Konceptet är enkelt. Luppen placeras över objektivfattningen. Sedan lyser sex led-lampor upp sensorn, medan linser med 7x förstoring ger dig en fin och tydlig bild av sensorns yta.

Specifikationer

Märke
JJC