HTC DESIRE EYE

Exponeringen måste ofta få en hjälpande hand för att inte göra bilden för mörk, och flera gånger fick vi ställa in vitbalansen manuellt för att inte få ett kraftigt gulstick.

#Fototillbehör #HTC
7.5

Vi ansträngde oss in i det sista för att få med en HTC One i testet. Det gick inte, och när vi fick se specifikationerna på Desire Eye nöjde vi oss med den. Det första intrycket var riktigt bra. Skärmen är bra och kameran är lätt att aktivera. Man kommer dessutom snabbt åt allt i inställningsväg. Exponeringen måste ofta få en hjälpande hand för att inte göra bilden för mörk, och flera gånger fick vi ställa in vitbalansen manuellt för att inte få ett kraftigt gulstick. Autofokusen funkar hyggligt i bra ljus, men i svagt ljus är den sökande och osäker. Bildkvaliteten ligger på gränsen till det acceptabla i vanlig vardagsrumsbelysning.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Desire Eye från HTC gör ett bra första intryck, och specifikationerna ser lovande ut. Kvaliteten på bild och ljud imponerar dock inte på oss, och det är det som till syvende och sist förpassar denna HTC till sistaplatsen.

Specifikationer

Märke
HTC