HP ENVY 27s

Skärmen ger bra bildkvalitet med fina färger och tjusig detaljåtergivning. Därmed lämpar ENVY 27s sig fint för bildbehandling. Visserligen hör skärmen från HP absolut inte till de dyraste i klassen, men både foten och upphängningsanordningen borde vara stabilare.

#Fototillbehör #HP
8.7

HP:s nya 4K-skärm på 27 tum och med en upplösning på 3 860 x 2 160 pixlar är väldigt stilig med sin slanka och eleganta utformning. Den är bara 1,5  cm tjock i den övre halvan. Däremot känns skärmens enkla fot och upphängningsanordning klen och ostadig, och det går bara att vinkla skärmen. Man kan alltså inte vända den på högkant eller justera höjden, och det drar ner betyget. På baksidan sitter en brytarknapp samt fyra knappar för skärminställningar. Det är enkelt att välja den speciella fotoinställningen, och den ger en fin bild med naturliga färger.
ENVY 27s använder IPS-paneler, och det ger både fina toner av grått, svart och vitt samt en fin detaljåtergivning. Även betraktningsvinkeln är bra, vilket bland annat hör samman med den reflexfria ytan. Skärmen kan anslutas via HDMI, Display Port eller USB-C, så den går bra att använda som extern skärm till bärbara datorer.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ostadig fotoglädje

Specifikationer

Märke
HP