GOPRO, HERO3+ Black Edition

Den exklusiva Gopro-kameran med wi-fi ger en ny vinkel på fotografering och filmning. Bildkvaliteten är fin, men huset sväljer stora delar av ljudupptagningarna.

av Prylguiden #Fototillbehör #GoPro
8.5

Hero3+ är toppmodellen bland Gopros videokameror, som främst vänder sig till aktiva fotografer. Den redan kompakta kameran har blivit cirka tjugo procent mindre än föregångaren och samtidigt också en smula lättare.

Bildkvaliteten bjuder på skarpa detaljer med en bra färgmättnad. Kontrasten är fin även i solsken, men den blir litet väl hög när ljuset minskar. Förutom videoklipp i en upplösning på upp till 4K kan man ta stillbilder med 12,0 megapixels upplösning, och med Superview kan man uppnå ett extra brett format. Det finns också möjlighet att ta Burst-bildserier och intervaller. Med bara två knappar på kameran är användargränssnittet så enkelt och logiskt att alla klarar av det. Via enkla symboler ser man lätt vilket program som har valts. Man kan styra wi-fi-kameran med en fjärrkontroll eller en telefon via en gratisapp. Tyvärr sväljer huset ljudet när man filmar, och priset är högt. Det ingår två enkla grepp för monteringen, men övriga grepp måste man köpa till.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Den lilla exklusiva kameran från Gopro är godis för aktiva finsmakare med fäbless för läckra videoinspelningar i vidvinkel. Det är smart med fjärrstyrning via wi-fi, och bildkvaliteten är trevlig. Priset är dock fortfarande rätt högt, och man slipper inte undan att köpa extraprylar.

Specifikationer

Märke
GoPro