DJI Smart Controller

Förmodligen världens läckraste fjärrkontroll för drönare. Fantastisk detaljerad och ljusstark skärm. Priset gräver ett djupt hål i plånboken, men kontrollen kan köpas billigare ihop med drönare.

#Fototillbehör #DJI
9.0

Vi älskar att ta bilder och spela in video från luften med vår DJI Mavic 2, men det finns två saker som stör oss. Den ena är att man måste ansluta sin telefon eller surfplatta till fjärrkontrollen innan man kan börja. Det är lite krångligt och kan leda till att motivet försvinner.
Det andra är att skärmen på telefonen eller plattan är svår att avläsa i solen. Det har lett till flera ganska misslyckade flygningar under sommaren då motivet var svårt att se.
Dessa två problem löser DJI Smart Controller. Den har inbyggd skärm så att telefonen kan ligga kvar i fickan, och skärmen har med sina 1000 candela per m2 cirka dubbelt så mycket ljusstyrka som en iPhone X och ungefär samma upplösning. Inte heller i skarpt solljus får vi problem, och fjärrkontrollen är riktigt gedigen och välfungerande. Den väger visserligen 630 gram, men ligger perfekt i händerna och hanterar Android, så att du utöver DJI:s obligatoriska app för att flyga även kan installera andra appar för till exem­pel 360-gradersbilder. Knappar och styrpinnar reagerar exakt och allt andas kvalitet. Batteriet håller runt 1,5 timme och bilder förs över till telefonen på några sekunder. Priset är högt, men vi älskar den här prylen.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Batteriet håller runt 1,5 timme och bilder förs över till telefonen på några sekunder.

Specifikationer

Märke
DJI