DJI Goggles - 6

DJI Goggles

Som att sitta i cockpiten

#Fototillbehör #DJI
8.7

Om man är rejält biten av kamera­drönare klarar man sig inte utan ett par glasögon med direktvisning. Det innebär att man ser precis vad drönaren ser, och det ger också en känsla av att man sitter uppe i drönaren och betraktar världen därifrån. Med glasögonen är det också lättare att komponera bilderna och styra drönaren genom trånga passager.
DJI Goggles har två skärmar på vardera 1920 x 1080 pixlar, och det känns som att stå framför en stor bioduk. Det tar ett tag att vänja sig vid det korta avståndet mellan öga och bild.
På höger sida sitter en tryckkänslig yta, där man med ett finger kan göra relevanta menyinställningar, och man kan även styra drönarens kamerarörelser genom att bara vrida på huvudet. Man märker inte av någon direkt fördröjning, och trots att glasögonen är stora sitter de skönt och fungerar trådlöst med Mavic Pro och Spark. Glasögonen kan även användas med bl.a. PlayStation 4.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bildkvaliteten är fin och gör flygningen roligare. Ergonomin är okej, trots en vikt på 1 180 gram. Fem timmars batteritid per laddning. Har högtalare.
Trots att glasögonen är trådlösa med de senaste drönarmodellerna komplicerar de flygningen något. Kräver viss tillvänjning för ögonen. Är rätt stora.

Specifikationer

Märke
DJI