ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Med denna extraskärm på 15,6 tum kan du arbeta på två skärmar med din bärbara dator, eller visa foton och videoklipp från Android-telefoner i stort format.

av Prylguiden #Fototillbehör #Asus
7.9

Med denna extraskärm på 15,6 tum kan du arbeta på två skärmar med din bärbara dator, eller visa foton och videoklipp från Android-telefoner i stort format. Skärmen har batteri och högtalare och ansluts till andra enheter via USB-C eller HDMI.
Det fungerar bra med en bärbar dator, där man till exempel kan lägga Lightrooms menyer med mera på den ena skärmen och bilden på den andra. Skärmens touch-funktion gör att man kan trycka för att bland annat zooma i en bild.
Det var dock inte helt problemfritt att använda en Android-telefon med skärmen. Vissa mobiler kan kopplas till skärmen utan vidare, men på andra måste man installera två appar som kan vara knepiga att få att fungera med ZenScreen. När det väl funkar kan man styra telefonen från ZenScreen, men när man vänder telefonen till liggande format följer beröringskänsligheten inte med. Det betyder att man måste svajpa åt sidorna för att rulla skärmbilden uppåt eller nedåt, vilket är helt galet.
Man kan även ansluta skärmen till en kamera via HDMI, men här medföljer ingen kabel. Kvalitetsmässigt är denna Full HD-skärm ungefär lika bra som en skärm på en bärbar dator i mellanklassen.

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Fungerar bra som extra skärm till en bärbar dator, men den funkar inte lika bra med mobiler, där den dock kan fungera utmärkt att visa film på.

Specifikationer

Märke
Asus