HP Sprocket Studio

Legg papir i skriveren, fest fargekassetten og last ned HPs norskspråklige Sprocket-app til telefonen din.

av Prylguiden #Fotoskrivare #HP
8.3

Lägg papper i skrivaren, fäst färgkassetten och ladda ned HP:s Sprocket-app på svenska till mobilen. Öppna den och följ instruktionerna. Nu konfigureras skrivaren automatiskt med Bluetooth och hela midevitten, så man kommer genast igång. Sprocket Studio skriver utan prut ut bilder från mobilen, och det är det enda den gör.

Dye sub-tekniken medför att papperet matas genom skrivaren fyra gånger, medan färgerna cyan, magenta och gult samt en ytbeläggning läggs på en i taget från ett färgband. Det tar omkring 90 sekunder att skriva ut ett foto. Bildstorleken är begränsad till 10 x 15 cm. Vi hittade ett originalpaket med 80 pappersark och färgband för 408 kronor, vilket motsvarar prisvärda 5,10 kronor per utskrift.

Skärpan och detaljgraden är riktigt bra. Färgerna är däremot en aning livlösa, och särskilt hudtoner blev sällan lika bra som på skärmen. Du kan göra snyggare 10 x 15 cm-utskrifter med din bläckstråleskrivare, men inte utan fotokunskap. För många gör det Sprocket Studio till ett attraktivt val.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Du kan göra snyggare 10 x 15 cm-utskrifter med din bläckstråleskrivare, men inte utan fotokunskap. För många gör det Sprocket Studio till ett attraktivt val.

Specifikationer

Märke
HP