Epson Expression Premium XP-7100

Fin utskriftskvalitet med naturliga färger. Skrivaren hanterar svartvitt mycket bra och utan färgstick. Enkel att ansluta till ett trådlöst nätverk. Mycket högljudd skrivare med kraftiga vibrationer. Dessutom är Epson ­Expression Premium XP-7100 bland de dyrare i ­klassen.

av Prylguiden #Fotoskrivare #Epson
8.7

XP-7100 vänder sig till fotoentusiaster men passar också bra till hemma­kontoret eftersom man lätt kan kopiera flera blad åt gången. Den stora, tryckkänsliga färgskärmen som fälls ut när man startar skrivaren är en fin detalj. Både ­skärmen och pappersfacket åker smidigt men något högljutt på plats när man stänger av skrivaren. Och just oljudet är akilleshälen hos denna multiskrivare. Det gäller det mesta från en skramlande ­pappershantering i pappersfacken till själva utmatningen. Man får också stå ut med ganska kraftiga vibrationer som får hela skrivbordet att skaka.
I gengäld får man utskrifter i fin kvalitet. Det tar drygt tre ­minuter att skriva ut ett foto i A4-format i högsta kvalitet och halva tiden i normal kvalitet. ­Färgmässigt är det inte så stor skillnad, men den finare inställningen ger lite fler detaljer. Färgerna är generellt mycket klara och fina.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Färgerna är generellt mycket klara och fina.

Specifikationer

Märke
Epson