Epson Expression Premium XP-6005

Epson Expression Premium XP-6005

XP-6005 ger imponerande snygga fotoutskrifter från en skrivare i den här prisklassen. Om du skriver ut till kant på A4-papper, kapar maskinen tyvärr lite av bildkanten.

av Prylguiden #Fotoskrivare #Epson
8.9

Expression XP-6005 ansluts enkelt till ditt trådlösa nätverk med hjälp av tydliga anvisningar på svenska. Om du vill använda alla Epsons medföljande program får du vara beredd på att installationen kan ta över en timme.
I likhet med flertalet multiskrivare i den här klassen kan XP-6005 skriva ut trådlöst från dator, surfplatta och mobil. Dessutom kan man skriva ut direkt från SD-kort och via usb. Man hanterar skrivaren via knappar och en skärm som dock inte är tryckkänslig. Det är enkelt och lättöverskådligt.
Det tar fyra minuter och 15 sekunder att skriva ut ett foto i A4-format i högsta kvalitet. Det är inte vidare snabbt, men utskrifterna är värda att vänta på. Bildkvaliteten är nämligen något av det bästa vi har sett från en skrivare för ett så här lågt pris. Gråtonerna är rena, färgmättnaden är bra, detaljåtergivningen är tjusig och inte minst hudtoner är fina. Tyvärr beskärs bilden en aning vid A4 till kant, och skrivaren känns lite klen när man öppnar och stänger den och lägger i papper. Detta är dock inte onormalt i prisklassen.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

XP-6005 ger imponerande snygga fotoutskrifter från en skrivare i den här prisklassen.
Om du skriver ut till kant på A4-papper,
kapar maskinen tyvärr lite av bildkanten.

Specifikationer

Märke
Epson