Canon SELPHY CP910

Canons nya vykortsskrivare SKRIVER UT minNENA trådlÖst med utmärkt kvalitet. Den är underbart enkel att använda men arbetar tyvärr långt ifrån ljudlöst.

#Fotoskrivare #Canon
8.3

Selphy CP910 är en kompakt bordsskrivare som gör det lätt att skriva ut foton i 10 x 15 cm. Det är smart när man har gäster eller vill skriva ut fotovykort från semestern, och man kommer snabbt igång med utskrifterna. För att skrivaren ska kunna ha den kompakta storleken placerar man papperet i en liten plastbehållare som kopplas till skrivaren. Det gör helhetsintrycket mindre kompakt men man undviker problemet med damm som annars kan lägga sig på papperet. Modellen väsnas mycket under uppstart och användning, men den är lätt att använda och det tar bara en knapp minut innan utskriften är klar. Man kan skriva ut bilder trådlöst med t.ex. dator, telefon eller surfplatta via wi-fi. Man kan också skriva ut från ett minneskort eller ett usb-minne. CP910 använder sublimeringsteknik, där ett färgband lägger på färgerna en åt gången. Bilderna är utmärkta med fin kontrast och färgmättnad samt godkänd skärpa även om de inte slår en bra multiskrivare. Modellen finns i vitt eller svart. Menyn är på engelska.

Omdöme

Fiffig bordsskrivare som skriver ut foton på 10 x 15 cm trådlöst via t.ex. dator eller telefon. Den skriver också ut från kort och usb-minnen. Bildkvaliteten är fin och den är lätt att använda. Det är dock svårt att se bilder på den lilla skärmen, skrivaren väsnas och menyn är på engelska.

Specifikationer

Märke
Canon