Canon Pixma TS8250

Bildkvaliteten är utmärkt med fin färgmättnad, kontrast och detaljåtergivning. Trevligt och intuitivt gränssnitt och utmärkt programvara. Det tar lite lång tid att skriva ut en A4-bild i bästa kvalitet. Konstruktionen känns också en smula ömtålig.

#Fotoskrivare #21
8.8

Designen hos Canons senaste multi­funktions­­skrivare är kompakt och minimalistisk. Materialet känns lite klent och man får vara ganska varsam med pappersbackarna och skenorna. Programvaran tar lång tid att installera men funkar bra, och man kan skriva ut trådlöst eller via usb. TS8250 kan skriva ut, skanna och kopiera. Skrivaren använder sex bläckpatroner som ger naturliga hudtoner. Det tog två minuter och 47 sekunder att skriva ut en hel A4-bild i bästa kvalitet med en upplösning på 4800 x 1200 dpi. Det är rätt lång tid, och längre än hos flera konkurrenter. I gengäld är skrivaren så gott som ljudlös.
Bildkvaliteten är utmärkt med naturliga nyanser, bra färgdjup och fin kontrast. Hudtonerna är realistiska, och skärpan och detaljnivån är bra för en skrivare i den här prisklassen. Svartvita bilder är helt utan färgstick och får också fin teckning i både högdagrar och skuggor. Kontrollpanelen är mycket bra utformad med tydliga ikoner.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kontrollpanelen är mycket bra utformad med tydliga ikoner.

Specifikationer

Märke
21