Canon Pixma TS705

Pixma TS705 från Canon är ett bra bevis på att en bra fotoskrivare för A4 varken behöver ta upp en massa plats på bordet eller kosta en förmögenhet.

#Fotoskrivare #21
8.5

Pixma TS705 från Canon är ett bra bevis på att en bra fotoskrivare för A4 varken behöver ta upp en massa plats på bordet eller kosta en förmögenhet. Den är med 37,2 x 36,5 x 15,8 cm Canons minsta skrivare med fem färgpatroner. Patronerna är samma som t.ex. hos den stora A3-modellen TS9550. Utskriftskvaliteten är också identisk, vilket är bra för en skrivare i den här prisklassen.
Detaljåtergivningen är fin, och färgerna är generellt riktigt bra med många nyanser. Hudtonerna blir dock en aning i varmaste laget, och svartvitt blir, trots det särskilda svarta pigmentbläcket för foto, en liten aning gultonat. Vid vissa ljusförhållanden kan det vara svårt att läsa på den lilla displayen, och vi hade gärna kunnat vinkla upp den till en användbar vinkel. Fotopapper placeras i den bakersta pappersmataren, vilket är synd eftersom man måste fälla upp bakstödet varje gång man ska skriva ut foton. Å andra sidan tar det bara omkring två minuter att skriva ut i A4-format i högsta kvalitet.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Å andra sidan tar det bara omkring två minuter att skriva ut i A4-format i högsta kvalitet.

Specifikationer

Märke
21